اوکی . رم هات فکر نکنم قابلیت xmp داشته باشند .باز مدل دقیقش رو بگو چک کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اوکی . رم هات فکر نکنم قابلیت xmp داشته باشند .باز مدل دقیقش رو بگو چک کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (02-08-14)
|
|
مدل رم : Geil 16GB 2*8 1866 EVOPOTENZAبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کار XMP چیست ؟
تونستم با کم کردن فرکانس رم سی پی یو را به 4.18 برسونم ولی دماش در حالت عادی به 72 رسید برای همین دیفالت کردم.
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Morteza.m1371 در تاریخ 02-08-14 انجام شده است
AMD>INTEL (02-08-14)
باید دما رو کاهش بدید احساس میکنم واتر کولینگت رو درست نبسته باشی . در ضمن فکر کنم روی 3.7 گیگاهرتز بتونی استیبل کنی .تو بایوس xmp رو فعال کن که رمت روی 1866 کار کنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Intel and Overclocking DDR3 Memory
Morteza.m1371 (02-08-14)
تا 4.18 رسوندم حتما میتونم روی 3.7 استیبل کنم فقط مشکل دما هستش حالا اگر دما هم درست بشه بنظرتون ارزش داره چون به اندازه ای که سی پی یو میره بالا رمم میاد پایین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل تجربه خوبی بود یه چیزیی از داداشم یاد گرفتم .
بخدا اگه میدونستم این رم این جور میخواد اذیتم کنه اصلا طرفش نمیرفتم متاسفانه فروشنده بدی هم به گیر من افتاد فکر کنم شما بشناسیش.
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Morteza.m1371 در تاریخ 02-08-14 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks